Fixfogsor® Rendelő

A fogbeültetés szakértője

6000 Kecskemét, Temes tér 10.

06-76/483-307
info@fixfogsor.hu

Adatkezelési tájékoztató

 

 Fogbeültetés, az életre szóló fogpótlás

Ugye, Ön sem szeretné lecsiszoltatni ép fogait egy fogpótlás miatt?!

 

A fogbeültetés segítségével úgy pótolhatóak a mosolyszomorító foghiányok, hogy a szomszédos ép fogakat nem kell lecsiszolni!

 

"Valóban, már hallottam a fogbeültetésről, de én félek, hogy fájni fog, nem is biztos, hogy bírja a szervezetem, biztosan nagyon drága is meg a szomszédasszonynak se sikerült jól!"

 

Talán Ön is hallott már ehhez hasonló érvelést olyan emberektől, akik inkább szájuk elé teszik a kezüket egy jóízű nevetéskor, mintsem pótoltatnák hiányzó fogaikat.

Nos, igazuk lehet vagy csak még nem találkoztak egy szakemberrel, aki részletesen tájékoztatta volna őket a témáról

A továbbiakban választ szeretnék adni az érintett páciensekben felmerülő kérdésekre!

Ön jól tud rágni kivehető fogsorával?

 

A fogbeültetés segítségével stabilizálható az Ön műfogsora is, sőt talán kivehető fogsor helyett újból rögzített fogakat kaphat!

 

Ha Ön részleges vagy teljes kivehető fogsort kényszerül viselni, bizonyára megtapasztalta már kivehető fogpótlások hátrányait. Ha még mindig küzdenie kell ezekkel a nehézségekkel, akkor valószínűleg még nem kapott részletes tájékoztatást egy fogorvostól, aki megfelelő jártassággal rendelkezik a fogbeültetés témakörében!

Már két implantátum beültetése esetén jól rögzíthető a műfogsor, javul a rágóképesség, például egy társasági vacsorán magabiztosan vehet részt! Négy implantátummal tovább fokozható a műfogsor rögzítettsége, megszűntethető mindenfajta billegése, vagy mozgása.

Teljes fogatlanság esetén alul 6, felül 8 implantátum kell ahhoz, hogy kivehető műfogsor helyett újból rögzített fogaink legyenek.