8. Mi a különbség az olcsóbb és a drágább implantátumok között?

A XXI. században már nem jelent nagy kihívást, hogy a fog implantátumot befogadja a szervezet, a csontosodás

 megtörténjen. Ez a probléma már régebb óta megoldódott nemcsak a fogászatban, hanem például a baleseti sebészetben vagy az ortopédiában a csípőprotézisek beültetésénél is. A beültetett fog implantáumhoz (műgyökérhez) illeszkedő felépítmények hosszútávú stabil rögzítése, illetve az eredetihez megtévesztésig hasonló fogpótlások készítése jelenti napjaink kihívását.

Kiváló minőségű, elérhető árú fog imaplantátum

Ezeket a feladatokat csak úgy tudja megoldani a fogbeültetést végző orvos, ha olyan márkás implantációs rendszert használ, amely mögött hosszú évek tudományos kutató munkája valamint magas színvonalú gyártástechnológia áll. Az említett szempontokat figyelembe véve választottam ki az ADIN fog implantátum családot, amely nemcsak hazájában, hanem világszerte is az egyik piacvezető márka. Korábban már dolgoztam három másik fog implantátum márkával is, így van összehasonlítási alapom.
 
Rendelőmben ezt a fog implantátum típust használjuk a leggyakrabban. További fontos szempont, hogy a kiváló tulajdonságokhoz Magyarországon is megfizethető ár párosul.
 
Természetesen a tervezéskor figyelembe kell venni, hogy adott szituációban melyik típusú (fogműgyökér nyújtja a legjobb eredményt, de a lehetőségekhez képest próbálok spórolni is egyúttal pácienseim javára.